Tilbake

Jeg tror det er på tide med litt blogging igjen. Det har gått mange, mange måneder siden jeg sist blogget, rett og slett fordi jeg har hatt litt andre ting å tenke på, mye har skjedd siden sist. Det største er vel kanskje noe som kan beskrives som 30. Nei, jeg er ikke blitt 30 år, men jeg er blitt 30 kg lettere. Jeg har lagt om livs

f65b9c39-ac43-4e5f-92f1-49d47215b7df_528_2_3300681_1

tilen og begynt å trene skikkelig, og det har gitt resultater. Jeg håper det fortsetter litt til, da jeg ikke er heeelt i mål enda. Så framover vil det bli litt trening og matrelatert blogging.

Ellers har jeg fått 50 % stilling der jeg jobber, på Haukeland Sykehus, noe som jeg er veldig fornøyd med. Jeg vil ikke ha mer enn 50 %, da jeg fremdeles sliter med smerter i armen som jeg har operert gjentatte ganger og som det ikke ser ut til å være noe løsning på. Men jeg trives veldig godt på jobb og jeg jobber sammen med skikkelig fine folk!

Foto har det blitt veldig lite av, men jeg håper denne nye iveren på blogging skal gjøre at jeg finner kreativiteten tilbake. Jeg har også så smått begynt med filming og har flere ”manus” på kortfilmer jeg har lyst å lage, om det blir noe får vi se.

Det er fremdeles folk innom på bloggen selv om jeg ikke har delt noe på lenge, så da får jeg se om det fremdeles er noen som vil lese bloggen min framover! Håper dere alle har det bra!

 

Linn (:

Comments

  1. Liinda says:

    Gratulerer Linn! 30kg er ikke noe tull, jeg er dødsimponert! :)
    Du står på altså! ^^

  2. Linn says:

    Wow! 30 kg?!? Du er flink altså! Håper jeg også klarer noe så imponerende. Har så smått startet selv, men jeg har ikke helt funnet ut hvilken måte jeg vil gjøre det på.. :p
    Og så må jeg si at det er gøy å se at du blogger igjen :D

Speak Your Mind

*