Film: Hundreåringen

HundrearingenSomKlatretUtGjennomVinduet_poster

Etter et langt og innholdsrikt liv havner Allan Karlson på et gamlehjem i den tro at det vil bli hans siste stopp. Problemet er at helsen hans fortsatt er utmerket og dagene blir derfor veldig kjedelige.

Og der begynner moroen, for denne filmen er full av gullkorn. Svenskene kan film, og dette er enda ett bevis på det. Drap, rømninger, en dum utgave av Einstein og utallige latterkuler er noe av innholdet i denne filmen. Liker du skikkelig feelgood film, der du stort sett sitter å blir servert, uten å selv måtte tenke så veldig mye så er dette filmen.

Untitled

Hundreåringen er basert på Jonas Jonassons bestselger, og flere har nevnt at boken er litt langtekkelig, men det er ikke filmen til tross for at den varer i nesten to timer.

“En serie av hendelser tar Allan med på en ellevill og uventet reise omgitt av en gjeng kriminelle, mordere, en pose full av penger, en elefant og et inkompetent politi. For alle andre ville dette ha vært et eventyr for livet, men med Allans bakgrunn er det omtrent som vanlig. Ikke bare har han vært vitne til noen av historiens viktigste hendelser, han har også spilt en sentral rolle i dem. Vi følger Allans tidligere eskapader og hans utrolige innvirkning på historien, hvor han blant annet bidro til å oppfinne atombomben og ble gode venner med alt fra amerikanske presidenter til russiske tyranner.”

 

Filmen anbefales på det sterkeste! Pell deg på kino i dag!

Comments

 1. Camilla says:

  jeg har så lyst til å se den filmen! føler jeg hører noe bra om den overalt!

 2. Vilde says:

  Har egentlig litt lyst til å se den! :))

 3. Michelle says:

  Åh, denne vil jeg se! :D Og det skal jeg også, hørt så mye bra om den! Gleder meg! :D

 4. Sissel says:

  Har lest så mye fint om denne filmen at den vil jeg virkelig se! Gleder meg til den er ute på dvd for da skal den bestilles rett hit! Ingen muligheter for å se den på kino her jeg bor nemlig :)

Speak Your Mind

*